Spelregels

LEGITIMATIEBEWIJS
Wanneer u huurt bij Hollandia steigerverhuur dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart). Dit is verplicht. De legitimatiebewijzen worden gecontroleerd via het VIS-systeem (Verificatie Informatie Systeem).

BETALEN MET PIN
Onze vestiging is uitgerust met een betaalautomaat, geschikt voor pintransacties. Hierdoor kunt u bij ons op een makkelijke, snelle en veilige manier betalen. De transactiebon is tevens uw bewijs dat u de waarborg heeft betaald.

WAARBORG
Voor elke verhuring vragen wij een waarborgsom. Deze bij voorkeur met PIN te betalen. Als het gehuurde artikel in goede staat bij ons terugkomt, krijgt u de waarborgsom retour. De hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van het gehuurde artikel.
Gepinde waarborgsommen boven € 100 worden uit veiligheidsoverwegingen niet contant teruggegeven, maar storten wij de volgende werkdag op uw bankrekening.

MONTAGE – DEMONTAGE – TRANSPORT – ROLSTEIGERAANHANGER
Op aanvraag bestaat de mogelijk om de rolsteiger(s) door ons te laten monteren en demonteren, te laten bezorgen en zelf te transporten met de rolsteigeraanhanger ( alleen rijbewijs B benodigd )

CONTROLE TE HUREN EN/OF GEHUURD MATERIAAL
Het te huren en het gehuurde materiaal wordt altijd gecontroleerd op schade en/of onvolkomenheden. Mocht er schade en/of onvolkomenheden geconstateerd worden bij ontvangst dan wordt dit bij huurder in rekening gebracht.